Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi:

 • T.O MONDINO
 • Importanne Centar, Trg Ante Starčevića 7, lokal E-29
 • Zagreb, Hrvatska
 • mondino.zagreb@gmail.com
 • +385 (91) 4578 317
 • OIB: 34513564879

T.O. Mondino ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. T.O. Mondino se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. T.O. Mondino ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. T.O. Mondino zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. T.O. Mondino se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu nekoliko varijanti rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi. Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju T.O. Mondino ili posjetite naš dućan.

Garancija privatnosti

Mi u T.O. Mondino. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) Svi zaposleni u T.O. Mondino. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke T.O. Mondino. i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima T.O. Mondino. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice. T.O. Mondino garantira da osobni podaci korisnika Web stranice T.O. Mondino neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja. Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da T.O. Mondino može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama. T.O. Mondino svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvaća veoma ozbiljno. Posjetom naše stranice i / ili registracijom prihvaćate i suglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polici privatnosti.

Cjenik

Pojedini artikli istaknuti na stranici nisu dostupni u trgovinama. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne. Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom u trgovini, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši putem Hrvatske pošte. Isporuka iz našeg dućana u Zagrebu je isti dan od narudžbe. Dostava je najčešće 48 sati od narudžbe. Otoci – jedan dan duže. Dostava u Hrvatskoj je besplatna. Za inozemstvo iznosi 50.00 kn.

Reklamacije i prigovori

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

 • T.O Mondino
 • Importanne Centar, Trg Ante Starčevića 7, lokal E-29
 • tel: 01/4577 033
 • mob: 091 4578 317
 • e-mail: mondino.zagreb@gmail.com

Korisnik ima pravo u roku od 14 (četrnaest) radnih dana, od dana primitka proizvoda na reklamaciju kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda bez navođenja razloga ili ukoliko prilikom preuzimanja robe uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni. T.O. Mondino će na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun koji je korisnik naveo u samom zahtjevu ili zamijeniti proizvod s novim u roku 30 (trideset) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na našu navedenu adresu.

Jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda. Da bi mogli ostvariti pravo na povrat molimo da nas obavijestite o svojoj odluci e-mailom na mondino.zagreb@gmail.com . Molimo vas da navedete ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu ,a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena. Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, kupac snosi troškove poštarine. Zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu ,moguća je samo ukoliko artikl nije nošen. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži te priloženim računom i obrascem.


POLICA PRIVATNOSTI

T.O. Mondino. se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantira upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Policom Privatnosti opisanom ispod:

 • Osobni podaci
 • Koje informacije prikupljamo
 • Kako koristimo ove informacije
 • Sigurnost podataka
 • Tko ima pristup Vašim podacima
 • Koja su Vaša prava

OSOBNI PODACI:

Svaka osobna informacija dostavljena ili prikupljena na stranici www.mondino.hr je kontrolirana od strane T.O. Mondino. registriranom u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu, Importanne Centar, Trg Ante Starčevića 7, lok E-29

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO:

Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa T.O. Mondino stranicom, možemo tražiti od vas određene informacije ,a vi možete proslijediti osobne podatke nama ( npr. Ime i Prezime, broj telefona, adresu,e-mail, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice) Također, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interes ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posjete našoj stranici, koje ste stranice posjećivali.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom policom sigurnosti mogu biti upotrijebljeni za:

 • Provjeru i isporuku narudžbi
 • Pružanje podrške kupcu
 • Pomoći pri sprečavanju prijevara ( provjera kreditne kartice)
 • Administracija nagradnih igara
 • Vođenje povijesti vaših kupovina

Prilikom kreiranja naloga na T.O. Mondino. ili kreiranja narudžbe suglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

TKO IMA PRISTUP VAŠIM PODACIMA:

Pored ovlaštenih zaposlenih u T.O. Mondino. vaše podatke možemo proslijediti trećim osobama, nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti proslijeđene ovlaštenoj službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske na njihov zahtjev.

KOJA SU VAŠA PRAVA:

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za T.O. Mondino. Policu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da nam budu dostupne, ili ste poslali netočne podatke, molimo vas, da na nas o tome obavijestite.

 • T.O. Mondino
 • Importanne Centar, Trg Ante Starčevića 7, lokal E-29
 • Zagreb, Hrvatska
 • Mail: mondino.zagreb@gmail.com
 • Tel: (+385) 91 4578 317

Sve informacije koje budete tražili a ne odnose se na kupnju artikala, će biti ispravljene ili uklonjene. Ukoliko smatrate da ova polica privatnosti ne zadovoljava, ili da je mi nismo poštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i razriješili sporna pitanja.


REKLAMACIJE I POVRAT ROBE:

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u web trgovini Mondino.hr možete riješiti kontaktom na bilo koji od dolje navedenih podataka:

 • E-mail: mondino.zagreb@gmail.com
 • Pošta : Importanne Centar, Trg Ante Starčevića 7, lokal E-29, Zagreb, Hrvatska
 • Tel. : +385 1 4577 033
 • Tel. : +385 91 4578 317

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje u Internet trgovini - mondino.hr - moguće je izvršiti na sljedeće načine:

 • Jednokratno kreditnim ili debitnim karticama (Amex, Visa, Diners, Maestro, Mastercard). Uvjeti za plaćanje na rate su slijedeći: ZABA: MASTER – 12 RATA / MIN: 500 kn VISA – 12 RATA / MIN: 500 kn PBZ: VISA – 6 RATA / MIN: 200 KN MAESTRO – 6 RATA / MIN: 200 KN AMEX – 6 RATA / MIN 200 KN DINERS – 6 RATA / MIN 200 KN

  Ako se odlučite platiti kreditnom karticom, izaberite opciju on-line plaćanje kreditnom karticom. Automatski ćete biti preusmjereni na sigurnu stranicu Hrvatskog telekoma ( PAYWAY ) gdje unosite podatke o vašoj kreditnoj kartici. PAYWAY sustav će Vam automatski poslati potvrdni e-mail o predautorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Kartica će biti terećena iznosom kupovine tek u trenutku kada se paket preda na dostavu.
  T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 • Pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja).

IZJAVA O PRIVATNOSTI

T.O. MONDINO se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici T.O. Mondino i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


NAPOMENA

Podaci o kreditnim karticama Kupca NE NALAZE se u bazi podataka T.O. Mondino , već samo i isključivo na serveru banke. T.O. Mondino nema uvid u bankovne podatke Kupca.

Djelatnici T.O. Mondino niti u jednom trenutku nemaju pristup broju Vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije što omogućuje naplatu cijelog ili djelomičnog iznosa dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s Kupcem. T.O. Mondino se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici T.O. Mondino. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sustav će automatski na Vašu e-mail adresu slati potrebne informacije o tijeku naplate ili otkazivanju narudžbe.